THE COMMON

maya sleiman

A care center that resembles a comforting, fun, home like environment with a familiar image to which abandoned kids can belong. The model being constructed out of a recycled educational puzzle, is a sign of our current times in quarantine and lockdown as well as to propose the idea of artistic activities on the walls for kid, so they take part in designing their house as they would like. The project also offers a glass front view of the sea and a common rooftop where all the kids can gather on a sunny day and play with the suspended play area. The apartments are well ventilated with numerous windows and sheltered with noise barriers from the street side. Public services are put apart in order not to disturb the children’s everyday life.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor